joi, 1 august 2019

Două întâmplări din Buzău

Cazurile au fost primite pe mail-ul asfanufo@yahoo.com pe 20 iulie 2019, de la Andrei Claudia (nume fictiv).

 "In primul rând vreau să menționez că nu doresc să-mi declin identitatea. Vă scriu aceste rânduri deoarece aș dori să povestesc două întâmplări stranii care din punctul meu de vedere m-au lăsat cu multe semne de întrebare chiar dacă au trecut multi ani de atunci.

Primul eveniment s-a întâmplat cred că prin vara anului 2005-2006, eram la țară într-un sat din Buzău și am mers cu niște prietene pe câmp în vizită la părinții uneia din fete. (părinții fetei erau la treburile câmpului). Menționez că eram eu, o fată de aceiași vârstă ca și mine și cele două surori ale ei. (una din surori avea în jur de un an și o plimbam cu căruciorul). Mergând noi pe câmp dintr-o dată la o distantă foarte mică de noi pe cer a apărut un fel de navă (sau nu știu cum să o numesc); îmi amintesc că era alcătuită din placi metalice. Forma nu mi-o amintesc foarte bine dar știu că era oarecum rotundă-ovală cu un brat mai lung. Noi ne-am panicat și am rămas înlemnite într-un loc. Îmi amintesc că una din fete a strigat ,,fată, ia fata din căruț!'' de teamă să nu i se întâmple ceva. Știu că acel brat metalic de care povesteam s-a alungit ca și cum ar fi fost un microscop, ne-a analizat și dintr-o dată a dispărut, nava s-a făcut invizibilă. Ciudat este faptul că, acum, după atâția ani încă ne mai amintim de această întâmplare și nu ne putem da seama de ceea ce a fost atunci."
Intre timp am primit și desenul, așa arăta obiectul văzut de martoră, parcă seamănă cu cel din poză nu? 

"Al doilea eveniment a avut loc în același sat, acum vreo 4 sau 5 ani. De data aceasta protagonista este tot una din prietenele care au fost acum multi ani cu mine pe camp. Era vara  și cum se procedează la țară, noaptea se strâng copii la poarta. Îmi amintesc că era în jur de ora 22:00 seara. Această fată a spus că vrea să meargă pană acasă (nu a fost ceva ciudat pentru că stătea foarte aproape de locul unde eram noi). S-a dus către casă și în nici 10 minute o vedem pe stradă cu o lovitură la cap în zona tâmplei și nu își mai amintea nimic. Ciudat este faptul că noi nu am auzit și nu am văzut nimic în ciuda faptului că eram foarte aproape de locuința ei. Vreau să vă spun că nici în ziua de astăzi fata aceasta nu își amintește ce i s-a întâmplat în acea noapte.

Acum, dacă se poate, aș dori să vă adresez și dvs. întrebarea:  ce considerați că a fost? sau dacă în primul eveniment relatat într-adevăr este vorba de alte ființe de ce doar ne-au privit fără a ne face ceva?

In încheiere vreau să mă repet spunând că nu voi transmite date cu privire la identitatea mea sau a celor ce apar în relatări. Am trimis acest e-mail în speranța că voi primi un răspuns și de ce nu aceste relatări să reprezinte și pentru dumneavoastră un aspect la cercetările pe care le efectuați."

Mulțumim Claudia pentru relatări și după cum vezi păstram anonimatul celor care doresc asta.

Notă: poza nu are legătură cu observația fetelor, este doar pentru exemplificare.

7 comentarii:

 1. Asteptam cu nerăbdare un comentariu din partea ASFAN.
  Multumesc

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din pacate ASFAN nu poate sa faca un comentariu deoarece membri sunt in concediu. Eu sunt de serviciu. Prima intalnire a membrilor este in septembrie. Pot sa ma hazardez sa fac un comentariu in nume propriu.
   cazul 1 -daca tinem cont de descrierea observatiei si buna credinta a martorei, alte cazuri asemanatoare, ar putea fi vorba de un OZN;
   cazul 2 -informatii insuficiente, ar trebui facuata o reconstituire la fata locului. Din pacate martora vrea sa ramana anonima. Am obtinut totusi numele localitatii si numele real al persoanei. E de bine.

   Ștergere
 2. Zona Buzaului este oricum `misterioasa`! din aceste puncte de vedere! Civilizatii extraterestre desigur exista, altfel in universul cosmic infinit ar fi o `uriasa risipa de spatiu` daca am exista doar noi ! Cum ajung aici pe Pamant, nu stiu, distantele sunt uriase , sute, mii, milioane de ani lumina ! Poate ca trimit nave cu roboti asa cum trimitem si noi sonde spatiale, insa ale lor sunt infinit mai performante ! Si eu am vazut in adolescenta un OZN ce se deplasase tot din zona Buzaului !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Interesant, pai trimite un e-mail pe asfanufo@yahoo.com cu o descriere cat mai exacta, eventual un desen, sa fie data cat mai precisa si ne mai auzim. Si noi facem observatii de undeva de langa Buzau.

   Ștergere
 3. Dolofian Magdu2 august 2019, 15:54

  Consider ca sunteti bolnavi grav, trebuie sa mergeti la doctor asta daca nu e prea tarziu acum si lasati Photoshop-ul ca nu va pricepeti, eu sunt phorograf profesionist si predau cursuri avansate de Photoshop si manipulare avansata in Photoshop.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnu Dolofian, phorograf profesionist, am spus ca poza nu are legatura cu cazul, este doar pentru exemplificare, va rog sa cititi mai atent sau sa nu mai cititi daca nu va intereseza subiectul.
   Daca cei care vad OZN-uri ar fi bolnavi ar insemna ca cel putin 50% dintre oameni sa nu fie sanatosi, destul de gresit.

   Ștergere
 4. Noi suntem tristi ca un profesor face ,, bolnavi" niste oameni aiurea. Nici macar nu ati citit articolul.Asa e? In articol scria ca poza e doar pt exemplificare.

  RăspundețiȘtergere