vineri, 7 iunie 2019

Obiect sub formă de disc cu lumini multicolore și diametru de 30 m

Anul: 1996
Luna: Iulie
Ora: 21
Locația: orașul Galați

Ma numesc Silviu T., vă urmăresc cu interes în tot ce realizați în planul cercetării OZN.

Descriere observație: 

"Doresc să vă relatez pe scurt o întâmplare din anul 1996, din orașul Galați, într-un cartier de la periferie. Observația a fost făcută de mine și un vecin.
Zi de vară, deosebit de călduroasă, luna iulie, fără vânt, zi în care nimic nu pare a se întâmpla și totuși,  în jurul orei 21 când soarele se pregătește să apună, am zărit un OZN, de formă sferică, cu lumini colorate, pe strada Bărboși, nr.35, Cartier Micro 17, ce se deplasa cu o viteză de aproximativ 20 km/oră, în planul de deasupra blocurilor, păstrând direcția străzii.
Observația mea este din momentul când mă aflam în fata blocului, am observat deplasarea obiectului de la dreapta spre stânga.
Precizez că apariția a fost o perioadă scurtă, intervenind fenomenul de invizibilitate,  la fiecare 10 secunde.
Împreună cu vecinul am alergat spre strada pe unde avea traiectoria și l-am privit de la distantă cum se îndepărta și a urmat să acceadă pe prima stradă la stânga.
Am hotărât să ne întoarcem în speranța că obiectul va face un careu, chiar așa s-a  întâmplat, a reapărut pe strada de la celalalt capăt al blocului meu.
Nu am avut curiozitatea să ne apropiem mai mult, ne impresiona mărimea și distanța mică față de antenele blocurilor pe unde se deplasa.
Dimensiunea părea a fi în jur de 30 m, cu lumini multicolore, sub formă de disc.
Ce mi-a atras atenția cel mai mult, a fost un zgomot ca a unui transformator de mare capacitate care se cuplează și se decuplează, zgomotul fiind în momentul când intervenea starea de invizibilitate.
Acest zgomot mi-a dat fiori deoarece în serile de vară, extrem de liniștite, îl auzeam la ore destul de târzii din noapte, chiar în zilele observației mele și mai cu seamă prin repetabilitatea din anii din urmă când în liniștea nopții se întâmpla acest declic voltaic."

Cu stimă Silviu T.

Observația a fost primită de domnul Dan D. Farcaș pe mail-ul personal.

Un comentariu:

  1. Dar este extraordinar ceea ce ati vazut! Pe strada se mai aflau si alti oameni? Se pare ca OZN eul se afla la o inaltime joasa ! Oare de unde vin aceste OZN euri

    RăspundețiȘtergere