luni, 5 august 2019

O lumină pe cer care mă urmărea

Data: 27.07.2019
Ora: 22.18
Localitatea: București, sectorul 3

Observator: Marius B.
Observația a fost primită pe e-mail asfanufo@yahoo.com pe 
28 iulie la 7:45 PM

Nota: poza este doar pentru exemplificare, nu are legatura cu observatia.                                                 Descriere observație:
"In noaptea zilei de sâmbătă 27.07.2019 orele 22-23 am coborât la mașină în spatele blocului pentru a duce acasă obiectele folosite la pescuit. Am încuiat mașina, am făcut câțiva pași spre scara din spatele blocului meu, dar o stea mi-a atras atenția pentru că se deplasa cu viteza, cobora în jos în unghi de 45° ușor semicerc. Am crezut inițial că este o stea căzătoare dar sa oprit brusc deasupra.
Am privit mirat întrebându-mă ce poate fi iar în acele clipe steaua își marea intensitatea fascicolului de lumină. M-am uitat în jur și am văzut două persoane pe care nu le cunosc și care discutau la o distantă de 30 m fată de mine, stăteau pe treptele unei scări de bloc, acoperiți de ramurile unui copac. Am strigat la ei să vină alături de mine să privească acel obiect. Când mi s-au alăturat obiectul a redus intensitatea fascicolului de lumină și a redevenit iar o stea normală (spun stea pentru că, privind când era statică, arata ca o stea printre alte stele).
Când și cele 2 persoane au identificat obiectul acesta a început să se deplaseze spre partea opusă de unde a venit adică în spatele meu la capătul celalalt al blocului pe o distantă de aproximativ 100m. S-a oprit, stătea nemișcată precum o stea pe cer, a stat asa timp de 1-2 minute apoi am văzut cum iar își marea fascicolul de lumina ca și cum s-a întors spre mine. Intre timp cele 2 persoane au plecat înapoi pe treptele blocului sugerându-mi că ar putea fi o dronă.
Am urmărit obiectul și am văzut că și-a redus intensitatea pană a dispărut complet timp de câteva secunde, a reapărut și s-a deplasat aproximativ 2-3 m în stânga și în sus ... A stat câteva clipe și a început iar să se apropie de mine mărind iar fascicolul luminos. S-a oprit deasupra mea și m-am panicat putin pentru că aveam impresia că mă urmărește asa că iar am strigat la cele două persoane să vină în timp ce mă trageam în spate. Aveam impresia că se mișca o dată cu mine iar intensitatea devine din ce în ce mai mare. Când cele 2 persoane au revenit lângă mine, obiectul iar a redus intensitatea luminii și a început deplasarea spre punctul de unde a apărut inițial când s-a oprit din căderea ei despre care am vorbit apoi a dispărut brusc.
Am filmat cu telefonul dar claritatea nu este prea bună, emoțiile, mâinile mele ocupate cu lansetele pentru pescuit și geanta, plus senzația că acea lumină avea ce avea cu mine...
Îmi pare rău că nu am fost mai stăpân pe situație, mi-am dorit mereu să am ocazia să întâlnesc și alte ființe. Soția mea chiar a glumit după ce am ajuns acasă și i-am relatat întâmplarea, citez: <<nu iți dorești tu să întâlnești extratereștri?>> Vezi că ce-ți dorești se poate îndeplini."

PS .. nu pot încărca filmarea aici, dacă vă pot fi de folos mă pot deplasa cu telefonul meu în locația dumneavoastră și o descarcați direct.
Cu deosebită considerație.
Marius B.

Mulțumim Marius pentru observație, o să vedem cum recuperam și filmul.Un comentariu: