duminică, 5 mai 2019

O observație interesantă din Marea Britanie

O observație interesantă a fost primită din Marea Britanie. 
Data de 28. 03. 2018, imediat după ora 21
Alina relatează următoarele:
“Aș vrea să relatez o întâmplare care pe mine și pe mama mea ne-a marcat oarecum (viata de zi cu zi). Aproape acum un an, nu voi uita niciodată acea dată de 28. 03. 2018. Imediat după ora 21 (ora UK), când am terminat munca, amândouă lucrând în același loc în Marea Britanie, am văzut ceva ce ne-a marcat, atât pe mine cât și pe mama.
După ora 21, am mers în parcarea locului de muncă, mama a intrat în mașină, eu fiind conducătoarea mașinii, am văzut că geamurile erau aburite și am pornit căldura în mașină. Am ieșit să șterg geamurile mașinii deoarece erau aburite și pe dinafară, moment în care am observat venind din faţă ( cum era poziția parcării), o lumină, alb-gălbuie, mult mai mare decât o stea, care mergea foarte lin și constant. Nu am dat importanţă pe moment, am considerat că probabil este un elicopter sau așa ceva. Am continuat să șterg toate geamurile mașinii și ajungând din nou la geamul meu (eu fiind șoferul), am văzut acea lumină apropiindu-se și mult mai mare decât orice văzusem pe cer până atunci. I-am spus mamei mele să iasă din mașină și mi-am luat telefonul să filmez. De aici urmează ceva ce ne-a marcat extraordinar. Acea lumină, avea o lumină mult mai mică în spate, mergeau la aceeași viteză, mama a și spus << trage o stea după ea!>> Dar lumina din față, cea mare, era la o distanță enorm de mare de cea mică din spate. Mi-am dat seama că era un corp unit, deoarece aveau aceeași viteză și parcă pluteau, nu se auzea niciun zgomot de motoare, nimic. Pe video, mi-am dat seama că nici măcar nu am observat cu ochiul liber toate luminițele care parcă însoțeau acel lucru.
Mama a spus că e sigură că avea un km acel lucru zburător. A spus asta în timp ce eu filmam, suntem sigure de asta, dar pe video lucrul asta nu se aude deloc, ca și cum nu ar fi zis! Eu am fost șocată, ne-am simțit rău fizic după aceea.
A doua zi am mers la muncă și toți colegii mă întrebau ce am, eram albă la față și nu-mi puteam reveni din ceea ce văzusem. Acea imensitate, plutind pe cer! Timp de o lună aproximativ, eu și mama, am avut sânge curat când suflam nasul, încontinuu nasul uscat şi parcă ne era tot sete. Nu știm dacă din această cauză dar a fost incredibil, după vreo lună, ne-au trecut aceste simptome cam în același timp. Știu că pare ciudat, nu ne-am gândit vreodată că vom vedea aşa ceva, atât de mare pe cer. Fără pic de zgomot de motoare. Doar un bâzâit înainte de a dispărea, mi s-a părut că aud că un bâzâit când ești lângă o centrală electrică.”
Vă rog să nu publicați pe net relatarea mea cu numele real.
Mulțumesc.
Mulțumim lui Alina pentru încredere și observația trimisa. 
Deși am făcut demersuri pentru a intra în posesia filmului făcut cu telefonul, încă nu am primit acel film, așteptăm și filmul.

Nota: poza nu este o fotografie a luminilor observate în UK.

Un comentariu:

  1. Interesant, dar și mai interesant ar fi să vedem și noi acel lucru zburător. Foto sau video...

    RăspundețiȘtergere