duminică, 17 mai 2020

Doua OZN-uri dintr-o lovitura

Doua OZN-uri dintr-o lovitura

Pe data de 11 mai 2020 am primit de la doamna Maria pe messenger următorul text:
"Bună ziua. Mă numesc F. Maria, sunt o persoană intelectuală, în 1972 împreună cu cu alți scriitori am înființat cenaclul literar de literatură SF Henri Coandă la Craiova. Am citit și studiat de o viață aproape tot ce s-a publicat în România despre fenomenele paranormale și OZN. Am studiat la Facultatea de litere a Universității din București, scriu literatură de mică, din 2017 am publicat în mai multe antologii și cărți. Scriu proză SF, dar și alte genuri de literatură și poezie. Am scris toate acestea că să vă dați seama că ceea ce am văzut în acea dimineață a fost absolut real, că nu m-am înșelat.
Vă scriu despre experiența mea din ziua de 7 iulie 1996 ora 8 și câteva minute. Vreau să vă spun că nu este nici o îndoială, nici confuzie. Ce am văzut nu a semănat cu nici un aparat zburător de pe Pământ, nu a fost nici nor, nici balon meteorologic,nici fulger globular. A fost ceva clar, perfect vizibil. Observația a fost făcută ziua, dimineața, pe un cer absolut senin. La aceea dată aveam 40 de ani, Am ieșit să întind niște rufe la uscat, din întâmplare am privit în sus, era foarte frumos afară. Atunci am remarcat surprinsă că din dreapta mea, deasupra blocului meu, veneau în direcția mea, două nave discoidale, nu erau prea sus, cam la o înălțime de 20-30 m deasupra blocului, poate nu am apreciat exact distanta, păreau translucide, se vedeau așa cum se vad meduzele în apă cu un diametru aproximativ de 3,5 m. Când au ajuns aproape deasupra mea, cred că au încercat să se camufleze, căci au dispărut. Câteva secunde, le-am căutat cu privirea în toate părțile, dar au reapărut, fuzelajul era alb-argintiu, a strălucit în soare, dar au redevenit din nou străvezii, au ajuns exact deasupra mea, mai în fată, sub ele erau niște pomi înalți, castani, ele erau la vreo 30 m deasupra, mergeau ușor una în spatele celeilalte, atunci am avut impresia că, de fapt am văzut o umbră umanoidă așezată așa cum stă un pilot la manșă. Apoi, cea din fată a făcut o chestie incredibilă, a făcut două trei mișcări de zig-zag pe lângă cealaltă, mi-a fost teamă să nu o lovească, a fost așa ca o demonstrație. A fost ceva extraordinar, ca un semn, a dezvoltat o mișcare de rotație și pur și simplu a intrat prin văzduh ca printr-un perete, urmată de cealaltă, așa pur și simplu, mergând nu în sus spre înaltul cerului ci în fata, cu o mișcare ondulatorie. Am sunat atunci la Radio Craiova, mi l-au dat pe redactorul de serviciu. Seara am aflat că cele două nave stătuseră deasupra unui bloc turn toată noaptea, nu departe de blocul meu, unii le-au și filmat, cazul a fost dat la ProTV.
In toți acești ani m-am tot gândit că am fost norocoasă să vad cu ochii mei că tot ceea ce am citit atâția ani este real."

Mulțumim doamnei Maria pentru observația trimisă.

Nota:
-Din textul trimis au fost excluse date cu caracter personal și textul a fost un pic aranjat pentru publicare.
-Poza nu are legătură cu textul, este doar pentru exemplificare.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu